Luxusní olejový peeling se solí z Mrtvého moře, THE LAB ROOM, 250 ml

Luxusní olejový peeling se solí z Mrtvého moře a výživnými oleji odstraní odumřelé kožní buňky z pokožky a pomáhá ji hydratovat, revitalizovat a v závěru krásně provoní. Díky jemné vůni esenciálních olejů z růže a citrónové trávy se stává jedinečným a efektivním relaxačním rituálem.

Skladem
1 270 Kč
Kategorie: MYTÍ
Luxusní olejový peeling se solí z Mrtvého moře, THE LAB ROOM, 250 ml
Novinka

Tento tělový peeling spojuje sílu soli z Mrtvého moře s hydratačními vlastnostmi olejů z mandlí a pšeničných klíčků, které napomáhají obnově pokožky. Nejprve postupně odstraní odumřelé buňky z vrchní vrstvy pokožky zvané epidermis. Poté pokožku vyživí, zjemní, hydratuje a nádherně provoní. Díky jemné vůni jasmínu, esenciálních olejů z růže, citrónové trávy a pomeranče se stává skutečným relaxačním rituálem. 

 

POUŽITÍ

Jemně krouživými pohyby vmasírujte do celého těla a poté omyjte vodou. Vaše pokožka bude krásně zářivá, hydratovaná a hebká na dotek. Pro intenzivní uvolnění jednoduše přidejte do vody během koupele.

 

INGREDIENCE

Bez parabenů. AQUA (WATER), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-75 STEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETETH-20, STEARETH-20, LEVULINIC ACID, CHLORPHENESIN, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, O-CYMEN-5-OL, SODIUM LEVULINATE, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, LINALOOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) LEAF EXTRACT*, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 19140 (FD&C YELLOW N°5), EUGENOL, CI 15985 (FD&C YELLOW N°6).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: