Jak vrátit vlasy do formy po létě

Léto je za námi. Díky slunečnímu záření a slané mořské či chlorované vodě bývají vlasy po létě vysušené, vyšisované, krepaté, mnohem křehčí než obvykle a mohou se i lámat. A nejen to. Pojďme je oživit. 

 

Často je podrážděná i pokožka hlavy, která se dokonce může loupat a lidé si tento fakt pletou s lupy. Vlasy je nutné nejprve detoxikovat a zbavit veškerých nánosů, které je zatěžují. Poté důkladně vyživit speciální hloubkovou maskou (ideálně na pár hodin, což u kadeřníka mít nebudete) a závěrem vlas ošetřit kondicionérem, aby došlo k jeho uzavření. Až když dáte vlasům co potřebují, budou opět živé, lesklé a pružné.  Pak teprve můžete přemýšlet o případné barvě či novém sestřihu u kadeřníka.

Vždy platí, že přírodní kosmetika bez všech parabenů, sulfátů, ftalátů apod. je nejlepší a pro naše tělo nejpřirozenější. Proto jsou i naše tipy založeny na osvědčené přírodní kosmetice, kterou máme v nabídce, neboť tu známe nejlépe.

 

Představujeme Vám zaručený tip na po-letní péči u které rozdíl uvidíte i ucítíte.

 

1) Začneme tedy tím, že vlasy umyjeme detoxikačním šamponem od skotské značky přírodní kosmetiky EDINBURGH SKINCARETuhý šampon Lemonazing.  Ten má tu výhodu, že jeho výživné složení ošetří vysušenou pokožku hlavy a zároveň detoxikuje a vyživí vlasy, což běžné šampony neposkytnou.  Obsažené přírodní ingredience jako je bio panenské bambucké máslo, kokosový, panenský olivový a arganový olej jsou zárukou těch nejlepších přírodních pokladů pro vaše vlasy. Šampon je tuhý, takže s ním pracujeme jako s mýdlem. Jednoduše ošetříme nejprve pokožku hlavy, která je potřebuje výživu a poté vlasy. Po umytí ucítíte, že jsou vlasy jiné na omak. Vlas je otevřený a proto je ideální čas pro výživu.

 

 

 

2) Nyní je důležité vlasům dodat hloubkovou výživu, která vlasy vyživí, posílí, celkově revitalizuje a dodá jim leskVelmi účinnou výživnou masku, ideální pro hloubkovou péči, nabízí španělská značka přírodní kosmetika THE LAB ROOM - Cedrová maska. Výživné rostlinné oleje z jojoby, kokosu a avokáda vlasy vyživí, hydratují a revitalizují. A nejen to. Díky spojení cedru, cypřiše, borovice a rozmarýnu tato maska potěší i vaše smysly. Výhodou domácího ošetření je, že si můžeme dovolit masku nechat účinkovat co nejdéle. Zejména po letním zápřahu je vhodné vlasům nechat co nejvíce času pro revitalizaci. Pokud máte celý den, tak klidně celý den nebo i přes noc s tím, že vlasy uschnou. Čím déle necháte masku působit, tím více z ní budou vaše vlasy benefitovat. Minimální doba působení je 1 hodina. Poté, co masku smyjeme je potřeba vlasy ošetřit kondicionérem, aby došlo k uzavření vlasu a získaná výživa v něm zůstala. Ideální je i pro kudrnaté vlasy, jejichž kudrliny krásně zvýrazní.

 

 

3) Na vlasový kondicionér stále hodně lidí zapomíná v domnění, že si rozčesat vlasy zvládnou i bez něho. Kondicionér dále vlas vyhladí a dodá mu další lesk. Mnohem důležitější než samotné rozčesání či vyhlazení vlasů je však fakt, že vlas uzavře a ochrání. Jako tip můžeme nabídnout od španělské značky přírodní kosmetiky THE LAB ROOM Kondicionér Granátové jablko, který se postará o vše co potřebujeme.